Your site!

Om os!
... vi klarer næsten hvad som helst

Om du har brug for daglig, ugentlig eller månedlig rengøring eller kun éngangs-rengøring, lad os så finde en løsning der passer dine specielle behov og økonomi.
Vi hører gerne fra dig med det samme på 50 10 20 00, og giver et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi tilbyder virksomheder, institutioner, skoler, organisationer, kirker og private i Haderslevområdet kvalitetsrengøring af dygtige og stabile medarbejdere med ren straffeattest.

Vi fokuserer på kvalitetsrengøring af bl. a. kontorer, butiksarealer og trappeopgange, men modtager gerne andre opgaver.

Kvalitetsrengøring er ikke en frase for os.

Vi tror, at en god løbende dialog mellem dig, os og "din" faste rengøringsassistent er en vigtig del af grundlaget for, at du får den bedste rengøringsservice i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi har over 10 års erfaring i rengøringsbranchen, samt endnu flere års berørig med branchen.

Vi tænker på arbejdsmiljø, indeklima og det globale miljø, ikke fordi det er politisk korrekt lige nu, men fordi vi vil værne om miljøet. En ren arbejdsplads er en sund arbejdsplads.

Lad os høre fra dig og du får et gratis og uforpligtende tilbud. Ring til 50 10 20 00.

Humlegårdsbæk, Brorsbøl, Lunding, Lønt, Grarup, Stenderup, Sverdrup, Over Hejsager, Nørre Vilstrup, Vandling, Langkær, Marstrup, Sønder Marstrup, Ustrup, Fredsted, Hammelev,Oksbøl, Moltrup, Bramdrup, Rovstrup, Simmersted, Rørkær, Skovbølling, Errested, Kabdrup, Sillerup, Ladegårds Parceller, Vonsbæk, Feldum, Over Åstrup, Neder Åstrup, Starup Erlev og Seggelund, m.fl... ...skidtet er væk ude ved skabene...